Tarieven

Juridische hulp op maat: offerte op maat

Advocatenkantoor Köker hanteert geen vaste tarieven. Dit doen wij omdat elke zaak een unieke zaak is en daarom een eigen aanpak eist. De gewenste aanpak van klanten verschillen en hieraan wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen. Dit wil zeggen dat voor iedere zaak apart een offerte gemaakt wordt zodat u alleen betaalt voor datgene waar u om vraagt!

Individuele evaluatie

Iedere zaak is anders en daarom eist iedere zaak een andere aanpak. Hoewel twee zaken op elkaar kunnen lijken, kunnen de wensen van de cliënt enorm verschillen. Daarom bespreken wij graag van te voren door wat er precies aan de hand is en wat uw wensen daaromtrent zijn. Zodoende wordt iedere zaak op zichzelf genomen geëvalueerd. Wij maken een inschatting van wat er moet gebeuren en hoe wij dat het beste voor u kunnen doen. Op basis van overeenstemming tussen beide partijen  komen wij tot een prijsafspraak.

Aanmelden van uw zaak: vraag nu een offerte aan!

Wanneer u met een specifiek probleem zit ten aanzien van uw onderneming of wanneer u algemene ondersteuning van uw bedrijf wenst, kunt u uw bedrijf aanmelden en een offerte aanvragen. Wij maken dan op basis van uw wensen een prijsindicatie. Meldt u nu aan!

Uw zaak aanmelden arrow       Contact opnemen arrow