Over Köker

2 

Köker: uw eigen bedrijfsadvocaat!

Köker Advocaten heeft het bedrijfsrecht als specialisatie. Dit betekent dat wij iedere ondernemer met welke vraag dan ook over zijn eigen bedrijf adviseren, ondersteunen en bijstaan. Wij procederen ten behoeve van uw bedrijf en verlenen elke denkbare juridische dienstverlening ten aanzien van uw eigen onderneming.

Juridische ondersteuning van A tot Z

Omdat het onmogelijk is zelfs alleen het bedrijfsrecht geheel te beheersen, heeft Köker Advocaten zich specifiek gericht op de zakenwereld. Dit betekent dat wij geen particulieren ondersteunen, maar enkel ondernemingen en ondernemers. Dit maakt dat wij binnen dit vakgebied een enorme expertise hebben kunnen opbouwen.

Ons specialisme betreft niet enkel de grote lijnen van effectieve bedrijfsvoering: wij hebben ook oog voor detail. Daarom nemen wij bijvoorbeeld ook graag uw belangrijke zakelijke correspondentie met uw door en maken wij contracten op. Zo weet u zeker dat alles klopt!

Ontmoet meneer A. Köker zelf:

Advocaat Köker heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werd als advocaat en procureur beëdigd binnen het Arrondissement van Den Haag in 1999. Daarop volgde in 2000 tevens het Arrondissement van Amsterdam. Gelukkig is het procuraat inmiddels afgeschaft en heet een advocaat weer gewoon advocaat. Köker kent een brede kring van clientèle vanwege zijn beheersing van niet alleen de Nederlandse en Turkse taal, maar daarnaast ook het Engels en het Duits.

Uw zaak aanmelden arrow       Contact opnemen arrow